2022-01-02 08:01:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Merj nagyot álmodni, ez a te napod!

Napi horoszkóp január 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Újhold lesz vasárnap a Bak jegyében, s ez az új célok kitűzésének legjobb ideje! Beszélj át mindent a családdal, most bőven lesz rá idő és lehetőség. Kedvezően érint téged ez a bolygóállás, főleg a karrierterveket, az önmegvalósítást támogatja. Minden sikerülhet, amibe mostanság energiát fektetsz.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Bak újholdnak köszönhetően fontos átalakulások zajlanak benned. Olyan hatások érnek, vagy a lelki fejlődésedben léphetsz olyan magasabb szintre, ahol szükséges átgondolni, miben hiszel igazán, mi az, ami valódi értéket képvisel számodra. Ha kedvet érzel hozzá, érdemes valami újat tanulnod.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy baráti kapcsolatban talán kicsit összekuszálódtak a szálak, hiszen úgy tűnik, tovább léptetek a puszta barátságon. Jó lenne mielőbb tisztázni, hogy mit is akarsz tulajdonképpen... Az is lehetséges, hogy hatalmi kérdések kerülnek fókuszba a meglévő párkapcsolatodban. Az újhold sok energiát ad neked a félreértések tisztázásához.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzelmi zavarok, hangulatingadozások nyugtalanítanak egész nap. Korábban talán elhallgatott problémák kerülnek felszínre, de nincs okod aggódni, legalább helyre tehetsz a kapcsolatodban minden problémát. Ha még keresed a társadat, az újhold új partner lehetőségét jelzni.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzed és tudod, mennyire fontos, hogy többet törődj saját magaddal, figyelj az egészségedre és pihenj eleget. Ahogy ez tudatosul benned, megmutatkozik az is, hogyan tudod eszerint alakítani az életedet. Az újholdnak hála, új szokásokat vezethetsz be vasárnaptól. Például mostantól mindennap mozogj egy kicsit többet.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A vasárnapi Bak újhold felerősíti a vidám és kreatív oldaladat. Izgalmas és kifejezetten alkotó napra számíthatsz. Fontos, hogy engedd érvényesülni ezeket az energiákat, és ne mondj nemet semmire, a szórakozásra, a kikapcsolódásra sem! Hagyd meglepni magad!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az emberi kapcsolatok nagy próbatételnek lehetnek kitéve vasárnap. Mély érzések kerülnek terítékre, de az is lehet, hogy valamilyen feszült helyzet közepébe csöppensz, ahol szokás szerint te játszod a mérleg nyelvét. Használd a diplomáciai érzékedet a béketeremtésre! A családod később nagyon hálás lesz érte.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A kommunikációdon érdemes változtatni, a bolygók jelzése szerint ugyanis ez most a megoldandó feladat. Új célokat fogalmazhatsz meg, és jó is, ha ezeket kimondod. Ha beszélgetsz a terveidről a pároddal, vagy a barátokkal, pontosabban kidolgozhatod, átláthatod az apróbb részleteket is.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Fókuszba kerülhet vasárnap mindaz, ahogyan a pénzügyekről, vagy úgy általában az értékekről gondolkodsz. Mi a legfontosabb személyes szinten? Mi az, amit el szeretnél érni? Mi nyújtana valódi biztonságérzetet? Értékes válaszokat találhatsz vasárnap az újholdnak köszönhetően.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az újhold a Bak jegyében születik meg, és számodra ez különleges lehetőséget jelent. Új életszakasz kezdetét jelöli: az, hogy miben történik változás, csak a te döntésedtől függ, és attól, mit tartasz most a legfontosabbnak? A szerencse kísér minden tettedben. Merj nagyot álmodni, ez a te napod!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr a Vízöntő jegyébe lép vasárnap, amellyel együtt nagyon megkönnyíti, hogy ügyesen, jól és kiegyensúlyozottan kommunikáld mostantól az igényeidet, a vágyaidat. Az érzések megfogalmazásában is segít. Ha üzleti ügyekben vagy érdekelt, holnaptól felfelé ívelnek a dolgaid.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az újhold a Bak jegyében a hosszú távú célok kialakításának kedvez. Új ismeretségek, barátságok is megjelenhetnek az életedben, amelyek mind-mind a boldogulásodat szolgálják valamilyen módon. Egyszerűen csak annyit kell tenned, hogy elfogadod a felajánlott segítséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: